Actiuni caritabile

Home/Actiuni caritabile
Actiuni caritabile 2017-06-01T20:24:55+00:00

Compania Translatio Ro donează lunar, din fiecare cuvânt tradus, un procent pentru a susţine eforturile Asociaţiei Psychological Health Center ce asigură gratuit Servicii Psihologice şi Consiliere pentru starea de bine a copiilor, adolescenţilor şi adulţilor din România.

Această asociaţie nonguvernamentală are misiunea să furnizeze spirjinul necesar sănătăţii mentale calitative pentru copii, adolescenţi, adulţi, şi familiile acestora, printr-un sistem de servicii bazat pe încredere, respect, confidenţialitate, compasiune şi sentiment de înţelegere faţă de suferinţele umane.

“Echipa noastră apreciază eforturile acestei asociaţii/ong care este preocupată într-adevăr de suferinţele umane. Consider că este o onoare pentru noi să jucăm un mic rol în susţinerea activităţilor de într-ajutorare a celor suferinzi.”

Compania Translatio Ro, a lansat platforma online Fast Translatio Ro, pentru a uşura clienţilor procesul de solicitare şi primire a traducerilor. Mai mult, toţi clienţii noştri vor primi Diplomă de Apreciere şi Onoare, deoarece un procent din cuvintele şi paginile traduse la noi va fi direcţionat către asociaţia care ajută copiii şi adulţii suferinzi.