Limba olandeza si Ambasada Olandei in Romania!

Home/Blog-ro/Limba olandeza si Ambasada Olandei in Romania!

Limba olandeza si Ambasada Olandei in Romania!

Ambasada Olandei din România susţine că ambasadorul olandez a fost onorat ieri de Ministerul Afacerilor de Interne pentru contribuţia sa la guvernarea legii. Domnul Gabriel Oprea Vice Prim Ministru Securităţii Naţionale, Ministrul Afacerilor de interne a participat la ceremonia Honor Plaque of the Ministry of Internal Affairs (MAI). Honor Plaque este distincţia cea mai înaltă care se conferă personalităţilor străine care au asigurat suportul constant şi contribuţiile majore în dezvoltarea domeniului securităţii naţionale a României. Ambasadorul, vorbitor nativ de limba olandeza a sprijinit procesul de modernizare a instituţiilor naţionale şi consolidare a valorilor democratice, luptând în mod special contra corupţiei.

Ter Hoeve van Heek îl înlocuieşte pe dl. Paul Ymkers, care şi-a finalizat misiunea şi părăşeşte ţara noastră. Dna Anke ter Hoeve preia funcţia pe 25 August 2014 şi îi urăm mult succes şi sperăm că îi va plăcea în statul nostru pe durata şederii.

Olanda este cunoscută pentru frumuseţea câmpurilor cu lalele viu colorate.  Sediul Ambasadei Olandei, în interiorul căruia se vorbeşte limba olandeza romana este în Bucureşti Hermes Business Campus, blvd. Dimitrie Pompeiu 5-7, sector 2.

By | 2017-05-02T23:59:22+00:00 May 2nd, 2017|Blog-ro|0 Comments

About the Author: