Servicii de comunicare și traduceri în afaceri

Home/Blog-ro/Servicii de comunicare și traduceri în afaceri

Servicii de comunicare și traduceri în afaceri

Business Communication and Translatio Ltd. , ( Translatio.ro ) și-a făcut apariția în InfoBulletin numărul 90 din luna Octombrie 2017 al Camerei de Comerț și Industrie a României.

Prezentarea noastră cu servicii de traduceri în +110 limbi străine a fost transmisă către 150 de țăti cu care CCIR are acorduri de colaborare cu peste 700 de organizații de promovare și susținere a comerțului internațional.

Sistemul Naţional de Informaţii de Afaceri al Camerelor de Comerţ și Industrie din România susține promovarea intereselor firmelor românești pe piața externă.

Translatio.ro reprezentat legal prin Raluca Maxim își expune oferta de servicii de traducere scrisă și orală și se dorește a fi un partener de încredere al firmelor locale și străine.

Business Communication and Translation Ltd. (Translatio.ro) consideră că este important să ofere consultanță în investițiile companiilor străine pe piața din România dar și să susțină promovarea comerțului în străinătate prin serviciile sale cu soluția Business Communication at the speed of Business.

Profilul companiei este descris în limba engleză, limba internațională ce conectează companiile la nivel mondial și european.

Echipa noastră a fost atrasă de proiectul Camerei de Comert a Romaniei „Let’s grow your business” și a reacțioant rapid prin solicitarea expunerii companiei noastre în catalogul din luna octombrie.

Mediul de afaceri din România este într-o continuă dezvoltare și ca o firmă să se extindă în străinătate are nevoie să comunice în limba internațională, respectiv engleza, sau în limba țării respective în care dorește să-și vândă produsele/serviciile.

Translatio.ro vă asigură o comunicare globală la viteza BUSINESS, cu Soluția Traduceri Business, special creată pentru companiile mici, mijlocii și mari. Mai mult, noi furnizăm management proiectelor multi-language și o comunicare mai inteligentă, mai rapidă și mai sigură tuturor clienților noștri parteneri.

Un exemplu este compania Innovation Brain reprezentată prin Luckas Fecker care beneficiază de suportul nostru pe piața din România în Business Communication și Investment (comunicare și investiții în faceri).

By | 2017-10-09T14:30:04+00:00 October 9th, 2017|Blog-ro|0 Comments

About the Author: