Traduceri express

Home/Traduceri express
Traduceri express 2017-06-01T20:26:10+00:00

Solutia Traduceri Express include traduceri rapide, profesionale, și autorizate persoanelor fizice și a fost proiectata pentru a furniza sprijin în rezolvarea situatiilor personale ale indivizilor în cazurile de stare civilă, profesionale sau de sănătate. Translatio Ro, prin echipa sa, reuseste sa creeze o relatie empatica și profesionala de incredere cu clientii care necesita confidentialitatea detaliilor personale cat și documentelor.

Premisa de baza de la care s-a dezvoltat compania Translatio Ro este sa tratam clientii, asa cum ne-ar placea noua sa fim tratati, in situatiile normale, dar si in cele urgente.

Clienții au nevoie de suport in solutionarea problemelor si urgentelor legate de exemplu de participarea la o licitație cu documentatie in mai multe limbi, ivindu-se o conexiune puternica între persoana responsabila din firma clientului si managerul de proiect din echipa Translatio Ro (care coordonează traducătorii si revizorii) sub presiunea stresului de a reusi sa depuna in timp util textele corecte si de a castiga respectiva licitatie.

Clienții au nevoi legate de colaborare și cooperare eficienta, incredere și confidentialitate, calitate și preturi reale.