Traduceri inteligente

Home/Blog-ro/Traduceri inteligente

Traduceri inteligente

Translatio Ro a tradus proiecte cu milioane de cuvinte, în ritm alert cu abilităţi de management al proiectelor şi creativitate cu sfaturi în aspecte legate de terminologie şi cultură. Dacă doriţi să evitaţi serviciile de calitate redusă vă sfătuim să gândiţi global şi optaţi pentru traduceri uman în detrimentul celor robotizate. Puteţi efectua o traducere cu robot rapid şi ieftin, dar dacă doriţi traduceri calitative, atunci selectaţi traducerile umane.

Translatio Ro este companie cu traducători lingvişti abilitaţi profesionişti ce vă asigură calitate superioară a textelor. Există în populaţia generală ideea eronată că traducerile se efectuează mot-a-mot sub forma unui proces mecanic, dar realitatea este că textul este tradus, adaptat, revizuit în funcţie de terminologia de specialitate, cultura, domeniul respectiv. Un robot nu poate înţelege contextul, nu ţine cont de gramatică şi convenţiile aferente.

Platformă online INTELIGENTĂ și rapidă FAST TRANSLATIO pentru managementul traducerilor și documentelor traduse la Translatio.ro.

Cu noua platformă online FAST TRANSLATIO RO, clienţii vor putea solicita serviciul de traducere în mod instant şi vor primi textul în funcţie de ora sau data dorită, în formatul documentului sursă.

By | 2017-08-29T09:53:29+00:00 June 6th, 2017|Blog-ro|0 Comments

About the Author: