Translatio.ro Partener Business în Entrepreneurship Summit 2017 Timisoara

Home/Blog-ro/Translatio.ro Partener Business în Entrepreneurship Summit 2017 Timisoara

Translatio.ro Partener Business în Entrepreneurship Summit 2017 Timisoara

Translatio.ro este partener business la evenimentul Entrepreneurship Summit 2017 Timisoara, organizat de BusinessDays.
De ce suntem prezenți la Entrepreneurship Summit 2017 Timisoara?
Echipa noastră oferă comunicare și traducere scrisă în mai multe limbi de circulație internațională, dar engleza este cea care primează.

Evenimentul care se desfășoare începând cu data de azi 11.10.2017 până pe 12.10.2017 a reunit aproximatix 2000 de participanți din lumea antreprenorială națională și internațională.

Speakerii evenimentului vor prezenta diferite teme de dezbateri din mediul afacerilor.  La acest summit pentru antreprenori se dezbat teme în sesiuni și workshopuri susținute de peste 50 de antreprenori cheie care împărtășesc din experiența lor vastă către ceilalți care vor să se dezvolte în mod eficient.

Se discuta subiecte despre inovație, testarea ideii de afaceri, prioritizare strategică, construirea modelului de business potrivit, managementul conturilor, motivarea și retenția talentelor în companie, brading și poziționarea pe piață, value of second chances, cum să dezvolți cultura organizațională adaptată la schimbare, ce se învață din eșecul unei afaceri și alte teme interesante și de actualitate.

Business networkingul este un element extrem de important pentru orice tip de afacere, astfel că noi în calitate de partener ne prezentăm și promovăm inteligent la acest eveniment relevant șid e impact dedicat mediului de business din România.

Translatio.ro cu servicii de comunicare business și traducere, oferă Soluția Business Translation pentru toate companiile care doresc să se extindă la nivel european și global. Calitatea informațiilor comunicate către clienți străini este prețioasă pentru imaginea companiei pe termen lung.

Branding awareness sau notorietatea brandului se construiește la nivel B2B prin expunerea în materiale promoționale la evenimente mici și mari de business în mod repetat.

Ce oferă Translatio.ro?

Translatio.ro este partener de încredere oferind Soluția Traduceri Business în +110 limbi, 220 combinații lingvistice, pentru valorizarea timpului clienților.

 

By | 2017-10-11T12:03:32+00:00 October 11th, 2017|Blog-ro|0 Comments

About the Author: